Skal din Hyundai på værksted?

Sammenlign priser på reparationer og service til din Hyundai

4.6 (5.141)
  • Få tilbud fra 267 uafhængige værksteder
  • Spar op til 50%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Derfor bør du bruge Autobutler når din Hyundai skal på værksted
Hyundai
  • Du sparer op til 50%* når du reparerer eller servicerer din Hyundai gennem Autobutler
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud
  • Alle værksteder stikprøvekontrolleres af FDM
  • Vi giver dig tryghed med vores 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud fra lokale værksteder til din Hyundai

Så meget sparer bilejere på Hyundai reparationer og service

Priser og besparelser for de viste bilmærker, er baseret på et gennemsnit af forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Spar i gennemsnit*
Aircondition 780 kr. / 51%
Andre opgaver 471 kr. / 24%
Anhængertræk 1.840 kr. / 19%
Batteri 334 kr. / 18%
Bilpleje 1.686 kr. / 73%
Bremser 623 kr. / 20%
Dæk, hjul & hjulskifte 705 kr. / 52%
Elektrisk arbejde 470 kr. / 20%
Fejlsøgning 1.012 kr. / 79%
Firehjulsudmåling & sporing 563 kr. / 41%
Gearkasse 2.035 kr. / 19%
Kobling 1.317 kr. / 24%
Lille Serviceeftersyn 1.356 kr. / 59%
Motor 1.545 kr. / 22%
Olieskift 916 kr. / 52%
Rudeskift & stenslag 1.095 kr. / 21%
Rustbeskyttelse / Undervognsbehandling 1.148 kr. / 17%
Serviceeftersyn 726 kr. / 24%
Styretøj & undervogn 527 kr. / 26%
Støddæmpere & affjedring 853 kr. / 22%
Syn og synstjek 867 kr. / 67%
Tandrem & taktkæde 1.657 kr. / 23%
Udstødning 702 kr. / 16%

Service og reparation af Hyundai

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 199 kr.*
4.7 (19.455)
Spar i gennemsnit 66%*

Bestil hjulskifte online. Du får skiftet hjul, tjekket dæktryk og visuel kontrol af bl.a. bremserne. Husk at medbringe de hjul, som skal monteres.

Lige nu priser fra 450 kr.*
4.7 (1.094)
Spar i gennemsnit 57%*

Bestil montering af dæk online. Du medbringer dæk til montering på dine fælge. Værkstedet tjekker dækmønster og bremser, inden dine hjul monteres.

Spar i gennemsnit 762 kr.*
4.6 (11.201)
Spar i gennemsnit 54%*

Køb dine dæk online inkl. montering og få skarpe priser på populære mærker som Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Pirelli m.fl.

Spar i gennemsnit 899 kr.*
4.5 (30.537)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Bedømmelser af Hyundai Service eller Reparationer

Vestegnens Autocenter ApS - AutoPartner
18-12-24
En fin oplevelse alt gik som det skulle.
Alex M.
Hyundai Ioniq (2020)
Au2 Service Center & Skadescenter
18-12-24
Det gik hurtigt og nemt, til aftalt tid
Sidse W.
Hyundai Ioniq (2020)
Rødding Auto
17-12-24
Super god og professionel service - kan klart anbefales
Torben L.
Hyundai IONIQ5 (2022)
Hyundai

Historien om Hyundai er fortællingen om Chung Ju Yung, der var søn af en sydkoreansk risbonde.

Chung Ju Yung startede det, som senere skulle blive til Hyundai bilfabrikkerne, ved først at åbne et bilværksted med navnet Hyundai. Siden fulgte også et byggefirma, inden Ju Yung i 1967 grundlagde det, som skulle gå hen og blive en global, multinational bilkoncern med hovedsæde i Sydkorea.

’Hyundai’ betyder modernitet på koreansk, og ’modernitet’ som kontrast til det ’traditionelle’ blev virksomhedens ledetråd fra de første års globale ekspansion og helt frem til i dag.

Licensaftaler og egenproduktion

På fabrikken i Ulsan, Korea byggede Hyundai den første Ford Cortina. Den blev bygget på en licensaftale, og først senere begyndte Hyundai at producere egne biler under brandnavnet Hyundai. I dag er Hyundai-fabrikken i Ulsan den største bilfabrik i verden.

Hyundais første egenproducerede bil blev modellen Pony, som første gang blev præsenteret for offentligheden i 1974. To år efter lanceringen begyndte Hyundai at eksportere denne model. I årene derefter var det mellemklasse-modeller, som Hyundai Stellar og Hyundai Sonata, men også den luksuriøse limousineudgave Hyundai Grandeur, der var med til at forme virksomhedens succes. I midten af 1980'erne rullede bil nr. 1 mio. ud fra samlebåndene på Hyundai-fabrikkerne.

Indtil 1990'erne blev de mest elementære reservedele fremstillet ud fra Mitsubishis standarder, og i 1998 ekspanderede Hyundai med overtagelsen af den koreanske bilproducent Kia.

Adgang til det tyske marked

Efter at have opnået succes på eksportmarkederne i Syd- og Mellemamerika, Canada, USA samt flere europæiske lande, tog Hyundai i 1991 tilløb til også at erobre det tyske marked. Det skete i et samarbejde med Kia.

Hyundai udvidede med fabrikker i både Neckarsulm, Rüsselsheim og Offenbach, og det var fra disse fabrikker, samt fra en fabrik i den tjekkiske by Nošovice, at Hyundai nu producerede en stor del af koncernens biler.

Hyundai skræddersyr modeller til det europæiske marked

De første modeller, som Hyundai lancerede på det tyske marked, var Hyundai Pony, Hyundai S-Coupé og Hyundai Lantra. Lige siden de første Hyundaibiler blev sendt ud på de tyske veje, har den koreanske bilproducent oplevet stigende salgstal.

Hyundai Sport Coupé var den koreanske bilproducents første bil med en selvudviklet motor. Siden fulgte Hyundai Accent, der er en mellemting mellem en mikrobil og en kompaktbil.

I dag kan man slet ikke forestille sig et tysk bilmarked uden Hyundai Accent. Modellen er siden den første lancering løbende blevet videreudviklet. Det samme er tilfældet for Hyundai i30, som nu er i handlen i en tredjegenerationsudgave.

Trods masser af succes for ovennævnte modeller, så er det faktisk de mindre modeller, som Atos og Getz, der siden 1997 og 2002 har været de bedst sælgende Hyundai-modeller.

I 2010 lancerede den koreanske bilproducent så Hyundai i20, der er en mikrobil ligesom Hyundai Atos.

For at kunne følge med efterspørgslen, og fastholde positionen på et konkurrencepræget globalt marked, har Hyundai løbende måtte introducere nye modeller i stort set alle klasser og alle kategorier. Der har været tale om modeller, som er designet, så de passer til de særlige behov, som findes på eksempelvis det europæiske marked. Det gælder bl.a. modeller, som Hyundai i40 og Hyundai Genesis.

Hyundais populære SUV'er har også været med til at præge salget i positiv forstand. Det gælder ikke mindst de tre modeller, Hyundai Santa Fe, Hyundai Tucson, Hyundai ix35 samt Van-modellen, ix20, som alle er blevet solgt og markedsført i Europa.

Øget popularitet gennem målrettet PR og længere fabriksgarantier

I Sydkorea er Hyundai i dag den største producent af erhvervskøretøjer. Men i Europa konkurreres der benhårdt med andre bilproducenter, som alle går efter at være det mest populære og mest solgte bilmærke inden for denne kategori.

Markedsanalyser, der blev gennemført efter VM i fodbold i 2006, viste, at sponsoraftalen for Hyundai i høj grad var med til at give brandet et boost. Ikke nok med at fodbold på verdensplan er en af de mest populære sportsgrene, så blev slutrunden samtidig også afholdt i et europæisk land, nemlig Tyskland, hvor Hyundai i forvejen sad på store markedsandele.

Samtidig med at Hyundai gik ind som sponsor ved en VM-slutrunde, som blev set af millioner af tilskuere verden over, så indførte Hyundai i de efterfølgende år også helt nye 5 års garantier på deres forskellige bilmodeller. Denne strategiske beslutning var ydermere med til at skubbe til den positive udvikling for den koreanske bilproducent.