Din Bilpartner Lystrup ApS

Bremårevej 11, 8520 Lystrup
Medlem af Din Bilpartner
4,6
(921)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Din Bilpartner Lystrup ApS. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Rune E.
cirka 5 timer siden
Tesla Model 3 2020
Jeg skulle have skiftet bremser og bremserne blev da skiftet. De gjorde det dog ikke til den aftalte bil. Den “gratis” kundebil var ikke helt gratis og selvom den kun var brugt til at køre få km frem og tilbage fra værkstedet fik min kæreste til at køre til nærmeste tankstation for at fylde benzin på for 16 kr… Man skulle tro at kunne se bort fra de 16 kr., når man lige har fået skiftet bremser for 7K+ men åbenbart ikke.
Peter S.
cirka 10 timer siden
Seat Ibiza 2020
Hazel E.
7 dage siden
Opel Corsa 2012
Dårlig kommunikation om og mersalg af ekstra ydelser, og fejldiagnosticering af problemerne med min bil. Efter den lille service blev jeg blev fejlagtigt informeret om, at den hakkende lyd fra bilen skyldtes, at kæden skulle skiftes, og jeg kunne få et godt tilbud hos dem en anden gang, hvilket viste sig at være unødvendigt, da det kun var gløderøret, der skulle skiftes. Jeg føler mig udnyttet og talt ned til. Kommer ikke til at bruge værkstedet igen. Jeg har forsøgt at klage direkte til dem, men de har ikke svaret.
Hanne P.
7 dage siden
Hyundai i10 2011
meget imødekommende og venlig. dejligt at der er kaffe samt et kundetoilet
Tanja S.
10 dage siden
Mitsubishi Space Star 2015
Supergod pris, kunne komme til efter 1½ døgn, gratis lånebil og venlige folk 🙂.
Dan M.
11 dage siden
Volkswagen T-Cross 2019
Alt ok som aftalt……hurtigt og nemt.
Niels L.
11 dage siden
Volkswagen Golf Plus 2007
Peter S.
11 dage siden
Audi Q2 2018
Hurtig tilbagemelding på det ønskede arbejde. Fin modtagelse. Arbejdet udført til aftalt tid og der er ikke erkendt fejl eller mangler. Ali i alt en god oplevelse.
Signe H.
12 dage siden
Kia Picanto 2019
Jeg havde egentlig en ok oplevelse. Da jeg så skulle afsted, var der en plastik ramme ved kofangeren som var faldet ned i den ene side. Mekanikeren sætter den umiddelbart på plads. Men åbenbart ikke godt nok, for nu falder den altså af i tide og utide. Så det er ret æv.
Ove P.
13 dage siden
Ford Focus 2007
Fin service

Søger du værksted i Lystrup?

Gør som 1.391.362 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.